Persoonlijke training

Persoonlijke training

Naast groepstrainingen kunt u mij ook benaderen voor persoonlijke begeleiding cq coaching. Coaching gesprekken zijn zeer zinvol als uw leven vastloopt door diverse omstandigheden. Veel mensen eindigen bij de huisarst, psycholoog met een burn out of depressie. Over het algemeen worden veel mensen behandeld met antidepressiva. Helaas wordt er weinig onderscheid gemaakt tussen een echte depressie en ongemak ervaren in het leven.

Burn out wordt vastgesteld als de mensen ook moe zijn en hun baan niet meer uit kunnen voeren. Hierbij lopen veel mensen geestelijk en lichamelijk uit de rails. Veel van deze symptomen kunnen vroegtijdig herkend worden maar worden door omgeving en door de persoon in kwestie niet erkend.

Binnen elke leeftijdsgroep bemerk ik de laatste jaren veel problemen. Problemen die soms makkelijk op te lossen zijn als mensen op tijd aan de bel trekken. Prive-, werk- en studiedruk is bij veel mensen vaak een groot probleem omdat wij niet adequaat onze rollenpatronen in kaart hebben.

Tevens ervaren veel mensen een chronisch schuldgevoel door een negatief zelfbeeld of ervaren zij veel problemen in hun directe omgeving. Hierdoor ervaren wij onze omgeving als (continu) bedreigend.

Check uw mentale veerkracht, doe de zelfbeeld test.

Het consult.

U kunt een afspraak met mij maken voor een intake gesprek. Binnen dit gesprek valt ook al een eerste aanzet voor een behandeling. Afhankelijk van uw situatie kan ik u op verschillende wijze behandelen waarbij ik acupunctuur, diverse oefeningen inzet voor uw herstel. Daarnaast brengen we in kaart welke inzichten er nodig zijn om uw problemen het hoofd te bieden.

Naast adviezen krijgt u oefeningen mee om aan het werk te gaan. Resultaten zijn over het algemeen snel vast te stellen.

Voor acupunctuur bent mogelijk verzekerd in de aanvullende verzekering. Check uw verzekering.

U kunt voor een afspraak bellen naar 036-54 99 88 7. Ik werk op de Giraffeweg 2 in Almere Buiten. De kosten voor een eerste consult zijn € 65,00, vervolg behandelingen zijn € 55,00.