Nieuwe site nieuw gezicht

In februari was ik vastbesloten om een site op te richten waarbij ik mijn intenties en plannen aan de buitenwereld kan tonen.

Sinds enkele jaren beoefen ik regelmatig meditatie, yoga en probeer bewust en met aandacht voor mijzelf en mijn omgeving te leven. De basis van mijn kennis berust op inzichten van de Boeddha en de mindfulness trainingen.

Door mijn inzichten die ik heb opgedaan uit diverse boeken, retraites en een soloreis naar Thailand wil ik deze inzichten delen met anderen. Trainingen geven en individuele begeleiding doe ik al enige tijd en ik wil door middel van deze site nog meer mensen raken en bereiken. Ik hoop op termijn dat veel mensen deze site als hun portaal gaan zien. Het portaal naar zelfkennis en inzicht in de menselijke geest.

Namasté (Sanskriet: ik buig voor jou)

Geef een reactie